Slaap lekker

Ben je op zoek naar een accommodatie voor tijdens je verblijf in een van de prachtige steden van Spanje? Spanje kent veel mooie plekjes, en ook veel verschillende soorten accommodaties. Na een dag de stad verkend te hebben is het fijn in een lekker plekje thuis te komen. Sprankelend Spanje heeft een aantal fijne accommodaties voor je op een rijtje gezet.

Mooiste hotels in Spanje

Logeren in alle luxe. Overnachten in een militair fort, een hotel in de vorm van een zeil met prachtig uitzicht, of voel je even als een koning en logeer in een voormalig paleis. Sprankelend Spanje heeft de mooiste hotels in Spanje voor je op een rijtje gezet. Op de pagina Mooiste hotels in Spanje vind je deze pareltjes.

Overnachten in een camper

Spanje is een heel leuk land om te ontdekken met een camper! Rijd langs alle mooie steden die Spanje te bieden heeft via prachtige routes. Bij ViaTioga kunnen ze alles voor je regelen. Van de camperhuur tot aan excursies en vluchten. Je kunt je camperreis beginnen vanaf verschillende steden, waaronder Barcelona, Madrid, Sevilla, Bilbao, La Coruña, Málaga en nog een aantal andere plaatsen. Je kunt je camperreis ook in Nederland of Duitsland beginnen en vanaf daar naar Spanje rijden. Lees hier meer over camperhuur in Spanje.