Clubs in Marbella

Uitbundig is misschien wel het beste woord voor het uitgaansleven in Marbella. De clubs zijn groot, groter, grootst en van een zeer luxueus niveau. Dure flessen champagne en v.i.p tafels zijn dagelijkse kost. Je hebt zelfs kans om internationale celebrities te spotten, want dat zijn graag geziene gasten in deze kustplaats. Ga zelf eens op in het bruisende nachtleven van Marbella en breng een bezoekje aan deze spectaculaire clubs. Een spetterende avond gegarandeerd!

Let op: veel van deze clubs zijn niet het hele jaar open. Per club wordt op deze pagina de website aangegeven, hier kun je vinden wanneer de volgende feesten zijn!

Nikki Beach

Nikki Beach, de keten van luxe beach clubs over de hele wereld (van Miami tot Bali) heeft ook een vestiging in Marbella. En niet zomaar een vestiging, de beach club ligt aan een parelwit strand en beschikt over een zwembad waar je als een prins of prinses kunt relaxen op een van de v.i.p bedjes. Met ook nog een v.i.p terras is het luxueuse gevoel compleet. Je zit er zeker niet verlegen om een hapje of drankje, het restaurant maakt de lekkerste creaties voor je. Fun fact: er worden gerechten geserveerd gebaseerd op de locaties van de andere Nikki Beach clubs. Voor een borreltje tussendoor drink je champagne met een oestertje erbij en voor de grote trek kun je met je vrienden een lekkere portie sushi delen of gaan voor een grote variatie aan tapas.

Nikki beach organiseert de beste themafeesten waarbij alles tot in de kleinste details goed uitgedacht is. Het personeel loopt dan rond in kleding die hoort bij het betreffende thema en ook de aankleding van de club is regelrecht gefocust op het thema. Er is zelfs een Dutch Party, met Nederlandse hapjes, drankjes en outfits. Nikki Beach brengt eten, feesten, muziek en fashion samen en het is echt zo’n plek die je niet mag overslaan als je in Marbella bent!

Nikki Beach is open van 30 april tot 4 oktober.

Locatie
Carretera de Cádiz Km 192
29600 Marbella
Website

Olivia Valere

Met een capaciteit van meer dan 1000 personen, is Olivia Valere met recht groot te noemen. Het is een club met veel allure en dat voelen de internationale celebrities ook aan. Namen als Kate Moss, Mariah Carey en Bruce Willis hebben hier al dansjes gewaagd, grote kans dus dat je zelf ook een beroemdheid tegen het lijf loopt.

Met de dj’s die draaien in Olivia Valere is zeker niets mis. Denk aan Bob Sinclar en Sunnery James & Ryan Marciano die met gemak de hele zaal meekrijgen. Extra bijzonder wordt je Olivia Valere ervaring met een avond in de v.i.p. ruimte pal achter de dj booth! Al dansend zul je ontdekken dat het uiterlijk van de club niets te wensen over laat. Er staan lekkere banken waar je even op neer kunt strijken als je voeten echt niet meer willen. En als je dan even om je heen kijkt, zul je zien dat alles met sfeer is ingericht, denk aan mooie boeddha beelden, glinsterende lantaarns en details van goud en hout.

Maar er is meer: Olivia Valere is niet alleen een club, met een bijbehorend restaurant(Babilonia) en lounge/sushirestaurant(Karen Valere) is het een hele uitgaansbeleving. Babilonia is een restaurant met een internationale keuken en een super gaaf uiterlijk. Zo is de ingang een middeleeuws ogende ophaalbrug en staan er oude olijfbomen in de patio van het restaurant. Bij Karen Valere kun je je avond in de lounge beginnen met een drankje, maar ook een een goede portie sushi nuttigen. Let wel op dat Karen Valere pas vanaf 22:00 open is.

Locatie
Carretera de Istan, km 0,72
29600 Marbella
Website

Ocean Club Marbella

Stel je voor… het is een stralende zomerdag en je ligt aan een groot zwembad op een luxe zonnebedje. Dromen worden werkelijkheid bij Ocean Club gelegen in Puerto Banús, de bekendste haven van Marbella.

Overdag kijk je uit over de blauwe wateren van het (zoutwater) zwembad en de Middellelandse Zee. Je kunt genieten van een lunch van de uitgebreide lunchkaart en erbij een cocktailtje drinken. Naast de standaard cocktails vind je hier ook een heel assortiment aan bijzondere cocktails. Zo is de klassieke mojito in zeven verschillende jasjes gegoten met onder andere een black mojito met zwarte bessen.

‘S avonds en ’s nachts transformeert de club tot een echte fancy spot waar te gekke feesten gehouden worden. Zo is er de White & Silver Opening Party met dansers, dj’s, muzikanten, vuurwerk en entertainers. Een heel spektakel!

Locatie
Avenida Lola Flores
29660 Marbella
Website

Pangea

Feesten onder de sterrenhemel mét uitzicht over de haven, ja zoals je ziet telt Marbella echt een aantal bijzondere uitgaansplekken. Pangea is een rooftopclub waar de internationale jet-set graag vertoeft. De club heeft een hele luxe uitstraling met leren loungebanken en verrassende verlichting. Vooral als de temperatuur naar een hoog niveau stijgt, is deze club natuurlijk ideaal, het dansen in de buitenlucht brengt voldoende verkoeling!
Het dure champagne merk Moët & Chandon is goed vertegenwoordigd in Pangea, je zult het logo vaak tegenkomen. Er worden zelfs feesten gehouden in samenwerking met dit merk! Tip: doe extra je best om er zo netjes mogelijk uit te zien, dat wordt in deze club zeker gewaardeerd!

Locatie
Puerto Banus
29660 Marbella
Website

Kaartje