Ontbijtspots op Gran Canaria

Wil je een keer iets anders dan ontbijten in het hotel of even vlug een broodje halen in de supermarkt? Probeer dan een van de ontbijtspots op Gran Canaria. Genieten van de lekkerste koffie met een vers broodje erbij en dat in een fijn ochtendzonnetje. Beter kun je de dag niet beginnen! Vind hier vijf ontbijtspots op Gran Canaria.

Cafe Regina

Deze ontbijtspot is gespecialiseerd in het maken van de beste koffie. De koffiebonen die gebruikt worden, komen uit Colombia, uit het Andesgebergte. Op meer dan 1.600 meter hoogte worden de bonen verbouwd en door deze uitzonderlijke klimaatomstandigheden smaken deze koffiebonen anders dan andere bonen. Ook dit zou geen ontbijtspot zijn als je er niet zou kunnen eten. Cafe Regina serveert overheerlijke sandwiches, omeletten en verschillende broodjes. Naast de verrukkelijke koffie vinden ze het bij Cafe Regina net zo belangrijk om de gasten te verwennen met het lekkerste ontbijt van Gran Canaria.

Locatie
Carrer Galileo 42
35010 Las Palmas
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 08.00 – 00.00 uur

Mad Bread

Deze ontbijtspot is helemaal in Italiaanse stijl. Alle broodjes, koffies en andere onweerstaanbare lekkernijen worden op Italiaanse wijze bereid. Zit je nog niet vol na je sandwich? Bij Mad Bread is er ook veel keuze tussen de gebakjes. Het zaakje zit direct aan zee, dus hoe fijn is het om op het terras in het ochtendzonnetje te genieten van een vers broodje met een kop koffie erbij, kijkend naar de rustige golven en het strand.

Locatie
Calle Gran Canaria 14
35008 Las Palmas de Gran Canaria
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 09.00 – 23.00 uur

Dara Feeling Good

‘Feeling Good, Feeling Food’. Deze ontbijtspot is veel meer dan alleen een plek om wat te eten. Ten eerste ziet het zaakje er super leuk en gezellig uit. Ten tweede wil Dara, de eigenaar van deze plek, iedereen verrassen met zijn creativiteit en je goed laten voelen over wat je eet. Volgens hem is koken een kunst en daarom maakt hij ook originele gerechten. Het zelfgemaakte, versgebakken englutenvrije brood smaakt heerlijk en er wordt gewerkt met gezonde ingrediënten. De producten die gebruikt worden, zijn organisch, ecologisch en duurzaam. Je kunt er gezellig een zaterdagmiddagbrunch doen, maar ook een yogales volgen, een massage boeken of een kookworkshop bijwonen. Hij wil alle mensen van het eiland inspireren en de lokale, organische en duurzame producten laten ontdekken. In deze workshops leer je alles over het eten, hoe je het gebruikt en hoe je het kan combineren met elkaar. Dara Feeling Good is dus zeker een aanrader voor gezond ontbijtje!

Locatie
Carrer Travieso 29
35002 Las Palmas de Gran Canaria
Website

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 17.00 en 20.30 – 23.30 uur
Zaterdag: 11.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Mi Casa

Door de knusse inrichting kun je heerlijk relaxed je dag beginnen en voel je je thuis in het ontbijtcafé Mi Casa. Je kunt plaatsnemen op een van de fijne zitbanken of de leuke blauwe stoelen die er staan. Ook is er een klein terras, waar je kunt genieten van je onbijtje in de zon. Mi Casa bereidt de lekkerste ontbijtjes, zoals een omelet met ham en kaas of sandwiches. Daarnaast heeft het ontbijtcafé verschillende ontbijtmenu’s, zoals een Engels of Frans ontbijt, een katerontbijt, waar je een Bloody Mary bij krijgt (werkt goed tegen de kater). Toch toe aan een wat gezonder ontbijtje? Ze hebben ook een fitnessmenu, waar onder andere een smoothie en een fruitsalade bijzitten. Een lekkere kop koffie is ook zeker een aanrader, Mi Casa serveert namelijk echte Nespresso koffie.

Locatie
Carrer Arguineguín 7
35010 Las Palmas de Gran Canaria
Website

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 09.00 – 19.00 uur
Zondag: 09.00 – 17.00 uur

Passion Coffee

Dit ontbijtcafé biedt veel opties voor vegetariërs. Mocht je ‘s ochtends zin hebben in een hamburger, zelfs deze is vegetarisch. Naast hamburgers zijn er ook gezonde ontbijtjes, zoals yoghurt met lekker vers fruit, broodjes en een granenontbijt. Het is een aanrader om hier een koffie, cappuchino of een latte macchiato te bestellen, want de koffie die geserveerd wordt, is op Italiaanse wijze bereid en smaakt verrukkelijk. Toe aan een verfrissend drankje? Bij Passion Coffee maken ze verse limonade. Je kunt ook kiezen voor een gezond vruchtensapje, zoals sinaasappelsap. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden voor een goed ontbijt bij Passion Coffee.

Locatie
Avenida de Las Américas 46
35109 El Tablero
Website

Openingstijden
Maandag: 14.00 – 19.00 uur
Dinsdag: gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 14.00 – 19.00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten