Handig!

Een verlaten dorpje die je kan ‘huren’ waar jij je geliefde het ja-woord kan geven… De mooiste golfbanen van Spanje. Dit en nog meer hotspots van Spanje vind je op deze pagina.

Gastronomische markten

Ga je naar Spanje, dan zal je vast en zeker heerlijk eten! Het land van de tapas, sangria en paella heeft veel voor je in petto. Iets waar je extra enthousiast over kan worden, zijn de gastronomische markten. We hebben het niet over de overdekte voedselmarkten, maar juist over de overdekte gastrospots waar je bij verschillende standjes wat te eten en drinken kan halen. Kijk op gastronomische markten voor een overzicht in Spanje.

Toledo

Trouwlocaties Spanje

Het is eindelijk zover… Jouw ‘amor’ is op zijn of haar knieën gegaan. Jullie zijn alleen nog bezig met de perfecte locatie. Bekijk deze pagina op Sprankelend Spanje en raak geïnspireerd door de prachtige trouwlocaties in Spanje!

se-illot

Mooiste baaitjes en stranden

Heerlijk, het zonnetje schijnt en je hebt zin om lekker van de zon te genieten! Gelukkig heb je in Spanje een hele hoop bekende, en wat minder bekendere stranden en baaitjes waar je zo een dagje kunt doorbrengen. Bekijk deze pagina voor een handig overzicht van de mooiste baaitjes en stranden zodat jij in één oogopslag kunt zien waar je het liefst in het zand neerploft.

De gekste feesten in Spanje

Spanje heeft een hoop tradities en bij de meeste tradities hoort een feest. Vaak zijn deze feesten bizar of spraakmakend. Je kijkt je ogen uit! Lees hier meer over de gekste feesten in Spanje.

Surfspots in Spanje

Wist je dat Spanje goede plekken heeft om te surfen? Vooral in het najaar en in de winter zijn de golven perfect om op te surfen. De stranden zijn dan ook een stuk rustiger en toeristen zijn er veel minder te vinden. In het noorden en westen van Spanje kun je de gaafste surfspots vinden, maar ook in het zuiden van het land en niet te vergeten; de Canarische Eilanden! Lees hier meer over de mooiste surfspots van Spanje.