Boetiekjes in Valladolid

Wil je eens een dagje shoppen in Valladolid en de grote modeketens ontwijken? Dat kan er zeker, want Valladolid heeft vele leuke kledingboetiekjes. Hier vind je orginele sieraden, jurkjes, schoenen, bijzondere hoeden en nog veel meer!

Pepita Perez

Perita Perez is al een redelijk gevestigde naam in de Spaanse mode scène. Hun kleding is al eens te zien geweest in de Spaanse Glamour en Bravo. Toch zijn er nog maar tien verkooppunten in Spanje. Het merk is dus nog redelijk exclusief en heeft een collectie die het meest doet denken aan de bohemian stijl. Ook hebben ze fijne basics en coole canvas tasjes. Het merk is heel betaalbaar en is perfect om een festivaloutfit te scoren.

Openingstijden
Ma t/m za van 10:30-14:00 en 17:00-20:30

Locatie
Calle Platería 2
47003 Valladolid
Website

Backstage

Jurkjes, jurkjes en nog eens jurkjes, zo kun je de collectie van Backstage ongeveer wel beschrijven. Ze verkopen ook nog wel andere kledingstukken, maar jurken zijn toch wel echt het handelsmerk. De winkel heeft een chic karakter en een leuk feitje is dat ze vaak YouTube filmpjes maken waarin ze de collectie showen.

Openingstijden
Ma t/m vrij van 11:00-14:00 en 17:30-21:00
Za van 11:00-14:00

Locatie
Plaza del Ochavo
47001
Valladolid
Website

Ana Ruiz

De eigentijdse kledingwinkel Ana Ruiz herken je aan het gebruik van de vele sterretjes. Het logo is een ster en ook de winkelgevel is versierd met een aantal sterren. Het is een winkel met een heel vrouwelijke stijl. Zo zijn er veel jurken te koop in de meest uiteenlopende kleuren. Er zijn items in zomerse felle kleuren en iets zakelijkere donkere items verkrijgbaar. Het is maar net wat het best bij jou past!

Openingstijden
Ma t/m za van 10:30-13:45 en 17:30 -20:30

Locatie
Calle Veinte de Febrero1
47001 Valladolid
Website

kaartje: