Mijn stage in Valencia

Lopend door het park en de stad van Kunst en Wetenschap met een kater… Ja, dat was mijn studiereis in Valencia. Zuchtend onderweg naar een bedrijfsbezoek, wat had ik mezelf aangedaan!? Gelukkig werd de presentatie in de buitenlucht gehouden. Zo kon ik toch nog blijven ademen. En wat het nog beter maakte, was dat we na de presentatie een proeverij kregen (I love food). Als sneeuw voor de zon verdween mijn kater toen ik een soort milkshake ‘met gezonde nootjes’ kreeg. Ik denk niet dat de gezonde nootjes ervoor zorgden dat mijn kater wegging, maar de kilo suiker die erin zat.

Ondanks de katers, waar ik toch echt mezelf aan te wijten had, werd ik verliefd op deze mooie stad. Ik dacht: “Wat nou als ik hier eens stage ga lopen?” Deze gedachte pakte ik gelijk op. En inderdaad, nu zit ik voor zeven maanden in Valencia.

De eerste weken…

Een klein maandje geleden kwam ik aan in Valencia met mijn ouders. Ik had nog een week zomervakantie, dus ik kon vast settelen en de buurt verkennen. Mijn ouders gaven zichzelf ook nog een weekje vrij en zo konden zij zien hoe de stad eruit ziet en waar ik al deze tijd zou gaan wonen.

Wat mij het meest bij was gebleven van de studiereis was de stad van de Kunst en Wetenschap. Dit is dan ook de eerste plek die ik aan mijn ouders heb laten zien. Ikzelf kom heel graag op deze plek. De gebouwen zijn prachtig, je kunt er mooie foto’s maken en ondanks dat je midden in een drukke stad zit, kun je hier heerlijk tot rust komen. Bovendien ligt ‘Ciudad de las Artes y las Ciencias’ naast het park, waar je superchill kunt relaxen (aanrader voor als je een kater hebt). Daarnaast heb ik mijn ouders het strand laten zien, waar het zand van fluweel lijkt. Dit konden ze wel waarderen en uiteindelijk hebben we de laatste paar dagen op het strand doorgebracht. Natuurlijk liet ik mijn ouders kennis maken met de welbekende Spaanse tapas, biertjes en sangria. En wat hebben ze ervan genoten. Daarom sloten we ook iedere dag af met deze lekkernijen.

Wie ben ik en wat doe ik in Valencia?

Ik ben Sarah Lamers en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer Leisure Management aan de NHTV in Breda. Mijn motto is: enjoy life! Hobby’s kun je daar vast wel bij bedenken; lekker eten en drinken, samenzijn met vrienden en familie en ik houd natuurlijk ook van feestjes. Momenteel zit ik in mijn derde studiejaar, wat betekent stagelopen!
Eén ding wist ik zeker: ik wil de marketing in. Daarnaast vind ik het fijn om in een klein team te werken met een relaxte werksfeer. Terugdenkend aan de studiereis en alle bedrijfsbezoeken, ging er een lampje branden; Verrassend Valencia!

Mijn functie is de marketingcommunicatie van het bedrijf en ik ben verantwoordelijk voor het onderhouden van de overkoepelende website en social media van Sprankelend Spanje. Dat houdt in dat ik dagelijks artikelen schrijf over de leukste en meest verrassende plekjes in de mooiste steden van Spanje. Neem dus zeker een kijkje op de website en de Facebookpagina van Sprankelend Spanje om te zien wat ik allemaal schrijf.

Kortom, ik ga het hier prima volhouden voor zeven maanden!

Un saludo y un abrazo,
Sarah Lamers

Laat een bericht achter

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.